ALTIMIR ENGINYERIA

Joan Altimir

Enginyer tècnic industrial

Tècnic superior en PRL

Màster en Disseny Industrial

Joan, Enginyer Mecànic a Altimir Enginyeria des de 2004, és un expert en seguretat industrial. S’especialitza en estratègies de prevenció i de seguretat per minimitzar els riscos laborals. Ha estat ajudant empreses a protegir i millor la salut i la seguretat dels seus empleats durant més de dues dècades.

siloueta
siloueta

ALTIMIR ENGINYERIA

Josep Altimir

Enginyer industrial superior

Josep, Enginyer Industrial Superior, s’especialitza en projectes d’instal·lacions i climatitzacions industrials. Des del 2010 a Altimir Enginyeria, col·labora amb arquitectes, comerços i empreses d’instal·lacions elèctriques per construir projectes d’èxit. Expert i amb una comprensió profunda de l’enginyeria industrial, ofereix solucions eficaces, segures i rendibles.

ALTIMIR ENGINYERIA

Anam Mehmood

Enginyera mecànica

L'Anam és enginyera mecànica graduada per la Universitat de Girona. S'incorpora a Altimir Enginyeria fa més de 5 anys, on s'especialitza en càlculs estructurals. Realitza estudis de solidesa i estabilitat, demostrant un gran domini dels programes de càlcul. 

noia_silueta
nosaltres

ALTIMIR ENGINYERIA

Per què escollir-nos?

Disseny a mida

Enfocament personalitzat per abordar problemes específics, considerant totes les variables.

Assessorament

Orientació i experiència per garantir l'èxit, com a guia expert per assegurar l’avenç del projecte.

Seguiment

Supervisió i avaluació del progrés per assegurar que s'estigui desenvolupant segons el planejat.

Planifiquem abans de fer-ho.

Fer una recerca senzilla sempre és bo per iniciar el procés i la planificació. Així que sempre comencem amb un pla estratègic.